Beoordelingen van Valentino Hengelo

Recente recensies

5.0
Wimjoost
vandaag
Sanne
vandaag

Binnen 13 min bezorgd, snelle service en lekker eten

vaste klant
24 oktober 2021

wanneer wij zin hebben in écht lekker eten maar niet zelf willen koken is het antwoord erg simpel... Valentino! de shoarma is áltijd goed, patat lekker gekruid, pizza's vers en de pasta verrukkelijk! de bezorging is ongelooflijk snel. van ons krijgen jullie 100% score. toppers, harde werkers! wij komen zeer zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik knol
24 oktober 2021

Was weer erg lekker!!!!!

Carmen
23 oktober 2021

Snelle levering en altijd lekkere pizza’s

Marianne
23 oktober 2021

Lauw,voor 2 personen is gewoin het dubbele van 1,en hun stokbrood is anderehalf gesneden pitabroodje,nou bij mij niet.Zag er al met al onappetijtelijk uit.Was de lastste keer.

L. Bakker
22 oktober 2021

De bezorging was prima. De pizza niet. Die was lauw en niet vers gebakken

Anoniem
22 oktober 2021

Het was niet te eten, de pizza was te zout en had een dunne korstje. Jammer van het geld, ik heb op betere kwaliteit verwacht

Ines van de Ven
21 oktober 2021

Topp

Fam. Hulscher
20 oktober 2021

Wij bestellen regelmatig bij Valentino’s en het is altijd weer heerlijk genieten. Ik ben fan van de pasta bebe en mijn man had de spare-rib schotel besteld. Bezorging gevraagd om 17u en je kon je klok er haast op gelijk zetten. Respect voor de bezorger op de fiets ivm de regenbuien.

Edu van Dijk
19 oktober 2021

Heerlijke pizza's!

Ronald ter Horst
18 oktober 2021

broodje shoarma, als gebruikelijk, lekker en snel geleverd. Opmerking om het pita broodje niet gesneden te leveren ook keurig uitgevoerd. (pita broodje werd eerder wel eens wat "slordig" ingesneden)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jijoui
18 oktober 2021
Beltman
17 oktober 2021

Het was goed en meer dan we op konden. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
16 oktober 2021
Snieder
16 oktober 2021

Prima eten en een snelle levering.

Praas
16 oktober 2021

Altijd lekker en snelle bezorging

Niek
15 oktober 2021
Harry
15 oktober 2021

Alles top !

Brommobiel Expert
13 oktober 2021
hennie
12 oktober 2021

Pizza niet goed doorgebakken,nooit eerder klachten gehad

Howard
10 oktober 2021

Kwaliteit normaal altijd 5 sterren, maar nu het brood bij de pasta was vele malen minder .Jammer hopelijk was dit eenmalig !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
8 oktober 2021
Melanie
7 oktober 2021

Super

Hans
7 oktober 2021

Heerlijke Pizza. Bestellen met de app voor de aanbieding wou niet lukken. Kon gewoon langskomen en pizza was klaar. Ben geholpen met de bestelling 👍 Top service

Ines
5 oktober 2021

Topp

Thomas
3 oktober 2021

Vriendelijke bezorger was er binnen 15 minuten en pasta was heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shoarmaeter
3 oktober 2021

Snelle bezorging en ruim voldoende vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
3 oktober 2021
Lucie
3 oktober 2021

Mooi op tijd, zelfs eerder als de genoemde tijd. Heerlijk warm, grote porties. Heerlijke smaak.

Jan Berendsen
2 oktober 2021

Top pizza. Top bezorging. De beste!

Anoniem
30 september 2021
Debbie
30 september 2021

👌👌👌

José Neijenhuis
30 september 2021

Zoals altijd weer een snelle bezorging, heerlijke ruime portie aardappels en shoarma in onze schotels. Het eten was nog goed warm. En een gratis drankje.

gerben hilbrink
29 september 2021

eten smaakte heerlijk

Melanie
27 september 2021

Zoals altijd perfect. Eten is er snel en altijd gloeiend heet. Bezorgers altijd vriendelijk. Als ik bestel doe ik het hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dity Smit
26 september 2021

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merle Koldemeule
26 september 2021
Henriette Mulder
25 september 2021

Prima pizza,s , goed gevuld en super snelle bezorging!

Miriam
25 september 2021

Altijd top en snel

Esther
25 september 2021
B Versteeg
25 september 2021

Zeer verrassend en verdraaid lekker ! Verassende combinatie En ik maar denken, dat er alleen pizza's gemaakt werden in een P izzeria! Mijn Paps zei altijd, niet Papegaaien voor dat het zelf hebt geproeft! Maar mijn dochtertje had gelijk, Waarom dr oetker, of Wagner, waarvan je al weet dat die minder lekker smaken? Mijn motto is liever een paar euro's meer betalen, en het is wel lekker

Comello
24 september 2021

Top!

jacqueline
24 september 2021

Ik vond het erg tegenvallen deze keer, ik had een pizza besteld met salami en champignons, kreeg alleen met salami , vond de pizza erg droog ben ik niet gewent vond het erg jammer! De anders 2 pizza waren iets beter, maar toch een tegenvaller, bezorging was snel zoals altijd, dat was top!

Michel.
23 september 2021
Sander
22 september 2021

Gewoon top! Lekker eten, super snelle bezorging!

Rene
20 september 2021

Het was weer erg smakelijk, royale porties en warm bezorgd. Uiterst vriendelijke bezorger en supersnel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

michel
19 september 2021
Robert
18 september 2021

Heerlijke pizza en supersnelle bezorging! Hartelijk bedankt en ga zo door!

Marloes
18 september 2021

We hadden een opmerking geplaatst bij onze bestelling en deze werd keurig netjes behandeld! We kregen hier zelfs meer uitleg over door de bezorger zelf! Echt fantastisch!

Sirah Hignell
18 september 2021

Heerlijke krokante pizza met niet te dikke topping. Perfect!

Hennie
17 september 2021

Gewoon goed

Ines van de Ven
16 september 2021

Topp Qualität Topp Service

Andrea
16 september 2021

Snelle en goede levering. Eten zeer lekker.

Sophia
15 september 2021

Ze hebben de lekkerste en beste pizza's van heel Hengelo en de service is ook goed,altijd netjes optijd, echt SUPER !!!

Timo
15 september 2021
Laura
13 september 2021

Goed belegde pizza, en bestelling kwam warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxxxx
12 september 2021
Kevin van koelen
12 september 2021

Beste pizza's van hengelo

Chris
12 september 2021
Anoniem
11 september 2021

Prima eten. Supersnel en warm bezorgd.

Platenkamp
11 september 2021

De kofte smaakte heerlijk. Dankjewel.

Kasper arns
10 september 2021
Katja Roemeling
9 september 2021

Heerlijk en leuk zo’n fles wijn erbij! Ook fijn om tien minuten van te voren een mail te krijgen over de exacte bezorgtijd.

Elizabeth
9 september 2021
Esther
9 september 2021
Rami
8 september 2021
Joshua
8 september 2021

Smaakte zoals gewoonlijk super goed! Vaste klant.

Daniel
7 september 2021

Bezorging was precies op tijd en het eten was net zo goed als altijd.

Esther
7 september 2021

Heerlijk gesmaakt! Keurig op de afgesproken tijd.

KQS
7 september 2021

Snel bezorgd en weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannet Roelofs
6 september 2021

Zowel de pizza als de vleesgerechten smaakten zeer goed. Beide ook goed warm.

ronald ter horst
5 september 2021

heerlijke pizza Calzone special met wat extra garnalen en zalm...super snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elizabeth
4 september 2021

Lekker en snel geleverd!

Henriette Mulder
3 september 2021

Heerlijke verse groenten op de pizza. Snelle bezorging. Top👍

M.
2 september 2021

Geweldige service, vlotte bediening. Goede kwaliteit- prijs verhouding

Barthina Brughuis
1 september 2021

Heerlijke shoarma. Lekker brood. Snelle service een aanrader!

Michel
1 september 2021
Sjaak
31 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd

Charlotte
31 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk!

Apo
31 augustus 2021

Lekkere eten en altijd op tijd ! Al jaren zeer tevreden over Valentino

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
31 augustus 2021
Henk
30 augustus 2021

Alles was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Crans
29 augustus 2021

Het eten was weer super lekker echt aan te bevelen

Daniel Akcay
28 augustus 2021
Inge
28 augustus 2021

Een kwartier eerder aanwezig en het was top.

Eddie V
28 augustus 2021

Spare ribs en döner mooie grote porties, frisse salade, alleen de gebakken aardappels veel te zout gekruid en deels taai en hard.

Versteeg
27 augustus 2021

Eten is altijd prima, helaas was dit keer het eten niet warm maar lauw. Hopelijk de volgende keer eten wat warm is. Verder prima service.

Hielkema
27 augustus 2021

Ik weet niet wat voor ananas jullie gisteren gebruikt hebben. Smaak was echt vies. De ananas zag er ook heel glazig uit en was hard.

Bjorn Markerink
26 augustus 2021

Top pizza’s

Yvonne
26 augustus 2021

Lekker gegeten en ruim voldoende!

Veldhuis
25 augustus 2021

Eten is heerlijk. De bezorging is snel en vriendelijk. Een aanrader!

A. Hopman
24 augustus 2021

Zeer snel bezorgd

Miriam
24 augustus 2021

Altijd top en op tijd👍

Marcel Winters
24 augustus 2021

Super lekkere pizza,'s Op tijd bezorgd... Ik zeg bestellen en eet smakelijk.....

Jordy
24 augustus 2021

Ik had het verkeerde nummer aangegeven bij de bestelling en werd gebeld door de bezorger. Hele vriendelijke jongeman en heel netjes geregeld. Top services, dankjewel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
23 augustus 2021

Alles gewoon top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Boerkamp
22 augustus 2021

Was weer lekker, alleen jammer dat we een normaal broodje kregen in plaats van het bestelde super broodje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
22 augustus 2021

Binnen 15 min. Bezorgd naar andere kant van de Hengelo. Heerlijke zoals altijd. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boonstra
21 augustus 2021

Lekkere pizza's zoals het hoort en binnen half uur bezorgd!

Henriette Mulder
20 augustus 2021

Heerlijke pizza,s en supersnelle bezorging.👍

Ellen Nikijuluw
20 augustus 2021

Elke keer als ik bestel dan krijg ik kwaliteit en super snelle bezorging

Elisa Molendijk
20 augustus 2021

Keurig naar wens verzorgd voor onze bewoners van TMZ. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en de bezorging was optijd.

Thij
19 augustus 2021

Pizza’s waren goed, erg snelle levering

Benno
19 augustus 2021

Was snel en lekker. Blikje fris zat er niet bij maar kan gebeuren . Omdat we allemaal wel eens iets vergeten toch 5 Sterren

Elizabeth
18 augustus 2021

Lekker en snel geleverd

Wim
18 augustus 2021

Zoals als altijd prima verzorgd en het smaakte weer heelijk

Henry
17 augustus 2021
Lucie
17 augustus 2021

Lekker. Warm en snel geleverd. Grote porties.

Hennie
26 juli 2021
Sarah
25 juli 2021
M.
24 juli 2021

Snelle levering en ontzettend goed eten!

Timo
24 juli 2021
L. J . Boogaard
24 juli 2021

We hebben gesmuld van de heerlijke tortellini alla panna en pasta penne bolognese. Zoals gewoonlijk snel bezorgd, top!

Herma Kleefstra
23 juli 2021

Het was erg lekker

Karin
23 juli 2021

Ontzettend lekker gegeten, was erg veel en goed van smaak! Lekker gekruid!! De bezorger was erg vriendelijk en spontaan! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Noah
23 juli 2021
M.Veldhuis
22 juli 2021

Goed eten. Snelle bezorging. Beleefde, vriendelijke bezorgers. Top! Aanrader!

Anoniem
22 juli 2021

Een absolute aanrader!

Mieke
22 juli 2021

Prima kwaliteit voor een goede prijs!

Miche
22 juli 2021
Mar
21 juli 2021
Huizinga
20 juli 2021

Heerlijke pizza en shoarma, binnen half uur geleverd, aanrader!

Daniel
20 juli 2021

Heerlijk en al binnen een kwartier bezorgd!

willem
19 juli 2021
Michel
18 juli 2021
Rambo
17 juli 2021

Snel geleverd, lekker warm eten!

Jolanda Groen-Groen
17 juli 2021

Hele snelle levering en lekker warm en het was weer voortreffelijk

Mh
17 juli 2021

Snelle bezorging en weer super gesmaakt bedankt👍

Tanja
16 juli 2021

Zo als altijd lekker eten en snelle bezorging

Anoniem
16 juli 2021

Altijd fantastisch eten!!

Kok
15 juli 2021
D
14 juli 2021

Heerlijk!

Prima
13 juli 2021
Mitchell
13 juli 2021

Goed eten goede bezorging👌

L. J. Boogaard
12 juli 2021

Zoals gewoonlijk snelle bezorging en alles prima in orde, gratis blikje cola wordt zeer gewaardeerd. De pizza frutti di mare en de calzone speciaal waren om je vingers bij af te likken. Top!!! Fles cola was goed koud. Een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evdm
12 juli 2021

Valentino de lekkerste pizza’s

Ronald ter Horst
12 juli 2021

Calzone speciaal was heerlijk, shoarma ook. levering met ca. 20 minuten.....kortom...wederom top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
11 juli 2021

Lekker eten! Alleen de shoarma was een beetje vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
10 juli 2021

Heerlijke pizza gehad en super snelle bezorging! 👌😀

Herbert
10 juli 2021

Toppie

Erna
9 juli 2021
Maja
9 juli 2021

Pizza was lekker, had echter extra peper besteld ! Maar er zat geen enkele peper op wel paprika !

Roline Nelzon
9 juli 2021

Niets op aan te merken, het was top

Adri
6 juli 2021

Is altijd goed, niets aan te merken

Jeffrey
6 juli 2021

Was weer top, snel en super van smaak!

Jan
4 juli 2021

Aardappelschijfjes bijna koud, kan een keer gebeuren.. jammer dat het minimum bestel bedrag tikje aan hoge kant is, moet er steeds wat bijzoeken om aan het bedrag te komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
4 juli 2021

Vreselijk lang gewacht 2x gebeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
4 juli 2021

Supersnel bezorgd

Herman
3 juli 2021

Bezorger was er sneller dan tijdstip dat in de mail stond. Uitstekende service! Eten was heerlijk😎

Lucy Boogaard
3 juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, de flessen frisdrank en het gratis blikje cola waren goed koud, zoals altijd snel bezorgd. We zijn dik tevreden! 👍😃

Gideon
2 juli 2021
Marcella
2 juli 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorging.

Angela
2 juli 2021

Heerlijk, erg genoten! Eten goed warm(royale porties), blikje drinken fijn koud. Gaan zeker vaker bestellen hier!

Arnel
2 juli 2021
Pierik
2 juli 2021

Eten was prima. Alleen hadden we voor 18.00 uur besteld maar kwam het eten al om 17.30 uur. Dat was wel jammer, want we moesten nog een klusje afmaken.

Harm
1 juli 2021

Sneller bezorgd dan verwachtte levertijd! Eten was uitstekend.

Leny
30 juni 2021

Heerlijk gegeten van calzone speciaal met tonijn smaakte heerlijk en was zeer royaal gevuld aangezien ik rechtstreeks bestel krijg je blikje limonade gratis en mooi optijd geleverd aan de deur door vriendelijke bezorger ik raad ook echt deze pizzaria iedereen aan ....

Es
29 juni 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd klaar voor afhaal

Chris
28 juni 2021
A.T.
27 juni 2021
Karen
26 juni 2021

Er kwam een vriendelijke bezorger en de pizza's waren op tijd, super heet en heel erg lekker. Thanks!

Gerrit Egberink
26 juni 2021

Kan bijna niet beter

van den Berg
26 juni 2021

Zoals altijd is de kwaliteit zeer goed en altijd goed warm. Perfecte bezorging.

Lou Crijns
25 juni 2021

gewoon heel goed, zal een volgende keer voor een bestelling als eerste aan Valentino denken

Monica
24 juni 2021
Lucy Boogaard
24 juni 2021

Niets op aan te merken, zoals altijd supersnelle bezorging, we hebben gesmuld van de pasta's di mare, top!

Rogier
23 juni 2021

Gewoon goed

Nico
22 juni 2021
Gerlande
21 juni 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
20 juni 2021

Top altijd lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
20 juni 2021

Altijd heerlijke knapperige pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
19 juni 2021

Lekker eten en snelle bezorging

J.
18 juni 2021

Het was sneller dan verwacht, ben & Jerry’s ijs was nog bevroren, en de pizza goed heet, super!

Schutte
18 juni 2021

De lekkerste Italiaanse pizza in Hengelo! Prima service en als er iets mis is wordt dat direct en goed opgelost en rechtgezet!voor ons geen andere pizza meer!

Harm
17 juni 2021

Bezorging was razendsnel, eten was uitstekend.

Fam Hanstede
17 juni 2021

Ze zijn snel en al het eten is goed warm en smakelijk. Eén minpuntje is de bambino pizza, die vond ik superzout vooral voor kinderen

Bertil
16 juni 2021

Vandaag weer heerlijk gegeten, Super snelle bezorging , mijn complimenten!!!

Harm
16 juni 2021

Via de Valentino app besteld en in de gestuurde mail werd gemeld dat de pizza op een bepaalde tijd bezorgd zou worden. Exact op dat tijdstip werd de pizza bezorgd. De pizza was heerlijk

Leny
15 juni 2021

Rijkelijk gevulde calzone twee besteld een vier kazen Pizza duidelijk verse kaas smaakte heel erg lekker zeer goed van smaak

Ellen
15 juni 2021

Zoals altijd prima verzorgd.

Michael
14 juni 2021
S.B
13 juni 2021
Renate
13 juni 2021

Vanouds lekker😋 , lang niet meer besteld, lang geen shoarma gegeten 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitchell
13 juni 2021

Snelle bezorging en goed eten 👍

Martin
12 juni 2021
Judith Spaltman
12 juni 2021

De pizza, was helaas heel vet, nog nooit zo gehad.

Rene
12 juni 2021

Zoals we van ze gewend zijn. Razend snelle bezorging en prima eten.

Dick
10 juni 2021

Het is gewoon altijd heerlijk.

Kim
7 juni 2021

Toppie! Zeer tevreden over zowel het eten als de bezorging. Goed warm, altijd ruim voor aangegeven bezorgtijd, zeer vriendelijke jongens die het bezorgen en eten is lekker gekruid vlees maar ook de aardappelschijfjes, schotels, lamacuns rijkelijk gevuld...je moet je best doen om het allemaal op te krijgen en die ene keer dat ze ons vergeten waren en we even belde....zeer vriendelijk te woord gestaan en was het eten er alsnog heel snel en als service een heerlijke fles sambrusco gekregen. Wij bestellen onze pizza’s, lamacuns, etc alleen hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
6 juni 2021

Lekker en een snelle bezorging. Iets te grote pizza niet helemaal opgekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

XCDEMAN
6 juni 2021
Mitch
6 juni 2021
Boj Grob
6 juni 2021

Helaas viel het erg tegen deze keer. De mayonaise was geschift en niet eetbaar. De pizza heel vet en niet lekker (verkeerde keuze gemaakt denk ik). Gelukkig had ik er frietpatat bij. Die was wel lekker. Volgende keer beter boys! ✌️

HERBERT
6 juni 2021

ALLES TOP

Jordy ten Berge
5 juni 2021

Bezorging was eerder dan verwacht, pizza was prima! Valt wat mij betreft niets te verbeteren.

Hennie
4 juni 2021
Pierik
4 juni 2021

Korst van pizza was wat hard dit keer. En het gratis drankje was niet meegeleverd. Jammer, zijn we niet gewend van jullie. Meestal is het prima.

Sven
4 juni 2021

Top!

van de Ven
4 juni 2021

Lecker en topp

Anoniem
3 juni 2021
W M Vledder
2 juni 2021

Heerlijke pizza gegeten gehakt was goed pittig gekruid.

J.J Benjamins
2 juni 2021

minder zout gebruiken ik vond het persoonlijk erg zout

Marcel
1 juni 2021
Esther
1 juni 2021

Supper

Temming
31 mei 2021

Zo als altijd goed!!! Warm en zijn er snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van Dijk
31 mei 2021

Pizza Frutti di Mare zag er goed uit maar was jammergenoeg veel te zout. Volgens mij lag dat aan de zalm die er rijkelijk op lag. Omdat veel zout ongezond is en bovendien onsmakelijk heb ik de pizza na de tweede hap niet verder opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Buonfanti
31 mei 2021
J.W.Nijhuis
31 mei 2021

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert Sanderman
30 mei 2021
Henriette Mulder
30 mei 2021

Lekkere pizza's! ,supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karsten Haak
29 mei 2021

Altijd goed en snel

Timo
29 mei 2021

Goede shoarma, goed gekruid, niet vet, lekker krokant en heet. As always! Super aanrader als shoarma liefhebber. Neem er wel een echt turks brood bij, dat is nl veel lekkerder dan een pita

Lisa
29 mei 2021

Zoals altijd super lekker!Echt een aanrader. 😋👍

Thijs
28 mei 2021
Michel
28 mei 2021
JtH
26 mei 2021

Als van ouds uitstekend.

Manuela schepers
26 mei 2021

Het eten wordt steeds slechter en vetter Elke x buikpijn als we van jullie besteld hebben

Kiekebosch
25 mei 2021

Was lekker en goed warm

R.Wilbrink
24 mei 2021

Zelfde als de vorige keer,perfecto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan M
24 mei 2021

Heerlijk, en snel bezorgd

Anoniem
23 mei 2021

Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
23 mei 2021

De lekkerste pizza’s van Hengelo. Ga zo door👍🏻

Boj
23 mei 2021

Potdumme lekker man. Snelle bezorging ook!

Yvette
22 mei 2021

Altijd super lekker eten, mega goeie pizza’s. Altijd een feestje als we hebben besteld bij Valentino!

Michel
22 mei 2021
Ozz
22 mei 2021
Leen
21 mei 2021

Lekker de calzone rijkelijke gevuld heeft heerlijk gesmaakt

Theo
21 mei 2021

Jammer dat alleen de beloofde cola er niet bij zat Gelukkig zelf nog wat in de koelkast Maar het eten is super!!!

David Reid
20 mei 2021

De pizza's waren heel lekker,warm en fris. Goed gedaan team Valentino. Heerlijk gezegt de calzone pizza was te groot om alles op te eten...maar wel lekker.

Rene
20 mei 2021

Top, zoals altijd

Van de Ven
19 mei 2021

Topp

R.Wilbrink
17 mei 2021

super op tijd geleverd en het was ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik knol
16 mei 2021

Pizza voor verandering weer niet gesneden heb dat er wel meer gezet is niet de eerste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herbert ter Mors
16 mei 2021
Sjaak
16 mei 2021

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
16 mei 2021

Het heeft ons heerlijk gesmaakt

Ellen Nikijuluw
15 mei 2021

Het eten is super lekker ende levering ging snel. Top!

Jan Knol
15 mei 2021

Deze keer minder smakelijk dan ik gewend ben van Valentino. Leek enigszins zoet. Heb helft opgegeten, en geen trek meer in de rest. In de GFT container. Jammer, Gezien mijn vorige prima ervaringen, zal ik het zeker nog een keer proberen.

Veltman
14 mei 2021

Lekker en goed eten, en altijd snelle bezorging 👍

Miriam
14 mei 2021

Super snel geleverd en lekker eten

Tanja
13 mei 2021

Snelle, nette bezorging. Pizza’s waren heerlijk!

Elizabeth
13 mei 2021
Stef
13 mei 2021

Beetje raar dat je bij een kindermenu hamburger een losse hamburger zonder broodje krijgt. Kapsalon en pasta waren lekker. Bezorging bijna altijd binnen 20 min.

AG
13 mei 2021

Het eten was zo lekker warm, alsof ik het aan de bar binnen zat te eten. Heerlijk!

Thomas Gortemaker
12 mei 2021

perfect op tijd klaar en nog heet toen ik hem afhaalde. de pizza was super lekker

René
11 mei 2021

Normaal per auto bezorgd, nu per fiets. Dus ... koud en dat is niet lekker

Marco
10 mei 2021

De bestelling werd een stuk sneller bezorgd dan de aangegeven verwachte bezorgtijd. Het eten was lekker en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
10 mei 2021

Erg lekker weer, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
9 mei 2021

Eten smaakte prima en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
9 mei 2021

Snelle bezorging. Kwaliteit was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra
9 mei 2021

Beide pizzas vonden we vrij smakeloos, zachte bodem. Half opgegeten. Snelle, keurige levering.

jonnie
8 mei 2021

was wat aan gebrand

Mieke
7 mei 2021

Prima kwaliteit, keurig op tijd bezorgd👍

Anoniem
7 mei 2021

Heerlijk eten

J. ten Hoonte
7 mei 2021

Ik heb via internet besteld, maar ik heb deze keer de gewone prijs betaald voor twee pizza's op woensdagavond. € 10.00 voor een Mexicana en € 12.00 voor een Döner + € 0.25 voor de IDEAL-betaling. En natuurlijk een blikje cola gratis. Totaal € 22.25 maar dat had € 20.25 moeten zijn. Ik lig niet wakker van die € 2.00 maar begrijp niet goed waarom het deze keer niet goed is gegaan met deze bestelling. De pizza's waren als van ouds dus overheerlijk. Ik ben een uiterst tevreden klant van Valentino! Wat mij betreft wordt deze recensie NIET geplaatst op internet.

Michel
6 mei 2021
Sommer
6 mei 2021

Lekker eten en supersnelle bezorging!

Liset
6 mei 2021
Eddie
6 mei 2021

Grote porties, ruim voldoende, goed van smaak en snel bezorgd. Kruiden op de aardappelschijfjes mag wel minder!

de Vries
6 mei 2021

Heerlijk, genoten

Gerrit
5 mei 2021

Pizza bodem wat stug. . Levering was snel!

A. Vos
3 mei 2021

Fijn dat u bij ons wilde bezorgen en de pizza’s waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs van Kuijk
2 mei 2021

De lasagna was weer top

Astrid
1 mei 2021

goed eten en altijd binnen de opgegeven tijd bezorgd

Veldman
1 mei 2021

Heerlijk gegeten

Mike
1 mei 2021

Eten smaakte lekker en de bezorger was op tijd.

bomer
1 mei 2021

Pizza's waren niet warm

Tp
29 april 2021

Goede portie, warm, lekker van smaak, briljante pita broodjes

De Widt
29 april 2021

Her was heel goed. Zeer tevreden!

Thea
28 april 2021

Zat paprika op de pizza, had gevraagd of ze die er af konden laten, is niet gebeurd, jammer.

Posthumus
28 april 2021

Heerlijk. Pizza’s waren heerlijk. Goede service.

Michael
28 april 2021

Het was lekker alleen geen bakje knoflook bij

Ellen Nikijuluw
27 april 2021

Heerlijk eten en de bezorging was heel erg snel. Top!

Anoniem
27 april 2021
Atiya
27 april 2021
Andre
27 april 2021
Bertil
26 april 2021

Nog steeds heerlijke pizza en pasta ❗️❗️❗️

Bob
21 april 2021

Super lekker en prima op tijd bezorgd, zoals altijd.

Kluijtmans
20 april 2021

Probeer iets te doen aan de temperatuur van de pizza's. Hadden wat warmer moeten zijn.

Michel
20 april 2021
Howard
20 april 2021

Goed en snel bezorgd

Peter
19 april 2021

Lekker snel, goed belegde pizza en warm Vriendelijke bezorger. Echte aanrader bestel er al langer en dit was zeker niet de laatste keer